Fermenti lactici KEFIR, Vivo, 4 pricuri x 0.5g, 12L lapte

15.00 lei

În stoc

Cod produs AG-001 Categorii , Brand

Livrare rapida

24 - 48 de ore lucratoare

Preturi excelente

Garantam preturi excelente

Modalitati de plata

Plata online sau ramburs

Cumpara fara griji

14 zile drept de retur

Descriere

Adevăratul iaurt delicios. Inhibă dezvoltarea bacteriilor dăunătoare – infecții intestinale agenți patogeni. Kefirul îmbunătățește metabolismul și reduce semnificativ riscul de cancer. Dieta Kefir este folosită în special persoanelor care doresc să  slăbească

VIVO Kefir este un ferment pentru chefir de casă.

Fermentul conține o simbioză naturală unică a microflorei de ciuperci de kefir constând dintr-o varietate de specii și tulpini bacteriene. Acest lucru diferențiază VIVO Kefir de o varietate de produse din seria biokefir care nu au nimic de-a face cu ciuperci de chefir și care conțin doar lactobacili și uneori bifidobacterii.

Fermentii kefir inhibă dezvoltarea bacteriilor maligne care provoacă infecții intestinale. Kefirul are un efect benefic asupra sănătății metabolice și reduce semnificativ riscul de cancer.

Consumul regulat de kefir obtinut din cultura vie crește rata metabolismului. Acest lucru ajută la normalizarea greutăților corporale și a conținutului de grăsime corporală.

VIVO Kefir este un adevărat kefir cu o aromă pe care toată lumea o știe încă din copilărie, dar care devine din ce în ce mai greu de întâlnit.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Specialitate Branzeturi Lactate
Tip produs Agent fermentare
Gramaj 2 g
Continut pachet 4 plicuri

Ce sunt fermentii lactici?

Fermentii lactici sunt bacterii utilizate pentru fabricarea iaurtului de casă. Faceți un iaurt sănătos și natural acasă, doar din lapte și culturi benefice pentru organismal uman, fără aditivi.

Fermentii lactici VIVO sunt produse care constau din organisme vii, prietenoase cu omul, care sunt utilizate pentru prepararea diverselor produse lactate fermentate în confortul casei și, de asemenea, ca probiotic.

De ce sa consumam fermentii lactici VIVO?

-au proprietăți pro-biotice care favorizează recuperarea microflorei intestinale și au o influență utilă asupra sănătății persoanei;

-au  capacitatea de a fermenta laptele, transformandu-l in derivate lactate:iaurt,kefir,smantana,branza;

-faceti un iaurt sanatos si natural acasa;

-nu contin aditivi;

-sunt benefice pentru organism;

-aveți un control complet asupra procesului de fabricare a iaurtului. Un astfel de produs poate fi administrat bebelușilor începând cu șase luni;

-bun pentru sanatate;

-normalizeaza digestia;

-stimularea metabolismului;

-intarirea imunitatii.

Compozitie

• Microflora granulelor de chefir: drojdii de chefir
• Lactococcus lactis
• Streptococcus thermophilus
• Leuconostoc mesenteroides
• Lactobacillus acidophilus
• Bifidobacterium lactis
• Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus
• Lactococcus lactis ssp. lactis
• Fara OMG

Mod de preparare

• Incalziti 1,0-3,0 litri de lapte fiert sau UHT pana la temperatura +37:+40 grade C
• Adaugati fermentii in lapte si amestecati pana la dizolvare completa. Turnati amestecul intr-un vas cu capac.Inveliti cu un prosop si lasati la cald pentru 6-8 ore sau folositi iaurtiera.
• Pastrati produsul gata in frigider la temperatura de +2 +4 grade С nu mai mult de  5 zile
• Instructiuni de utilizare se gasesc – in interiorul ambalajului
• Produsul obtinut este natural, fara agenti de ingrosare si fara aditivi alimentari daunatori organismului.

O cutie contine 4 pliculete, Dintr-un plic se pot prepara 3 litri de iaurt, iar dintr-o cutie 12 litri.

Pentru o viata sanatoasa, mananca sanatos!

Despre VIVO

Grupul VIVO a fost înființat în 2008 și este specializat în fabricarea și vânzarea culturilor bacteriene pentru prepararea produselor lactate fermentate de casă.

Datorită proprietăților unice utile ale fermentilor VIVO, calității și siguranței lor ridicate, sunt iubite de milioane de oameni din întreaga lume.

Fermentii VIVO se bucură de o apreciere larg răspândită în Ucraina, unde dețin o poziție de lider pe piață și sunt reprezentați în toate supermarketurile și farmaciile importante din țară și începând din 2011 apar pe piețele altor țări și sunt acum disponibile în 12 țări, precum : Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Rusia, Letonia, Lituania, Belarus, Kazahstan, Turkmenistan, Kârgâzstan, Moldova, Turcia.

Compania a implementat sisteme internaționale ISO de management al calității și siguranței alimentelor. Culturile bacteriene ale producătorilor mondiali din Franța, Germania și Danemarca sunt utilizate ca materii prime.

VIVO desfășoară o politică consecventă de fabricare a produselor de înaltă calitate. În 2014, compania a primit certificate ISO 9001: 2008 ale Organizației Internaționale pentru Standardizare, care confirmă faptul că compania a implementat și a aplicat sistemul de management al calității conform standardului de mai sus, precum și ISO 22000: 2005, confirmând că compania menține sistemul de management al siguranței alimentare în conformitate cu standardele europene și calitatea este garantată de producător.

Calitatea și siguranța impecabile a fermentilor VIVO au permis înregistrarea întregii linii VIVO ca dietă specială și alimente pentru bebeluși. Fermentii VIVO pot fii utilizati atât pentru adulți, cât și pentru copii cu vârsta de 6 luni și peste.

Certificate internationale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fermenti lactici KEFIR, Vivo, 4 pricuri x 0.5g, 12L lapte”

Adresa ta de email nu va fi publicată.