„Iaurtul grecesc VIVO” este un ferment pentru prepararea iaurtului grecesc acasă.
Iaurtul grecesc este un iaurt mediteranean gros, care are un gust de lapte acru accentuat și cu o consistență densa. ‘Fermentii speciali îl fac mai gros, dar mai puțin vâscos. Un astfel de iaurt este recomandat sa fie consumat cu o lingură decât să fie baut.
Specificatii
CARACTERISTICI GENERALE
Specialitate
Lactate
Tip produs
Fara aditivi
Gramaj
2 g
Continut pachet
4 plicuri
Ce sunt fermentii lactici?
Fermentii lactici sunt bacterii utilizate pentru fabricarea iaurtului de casă. Faceți un iaurt sănătos și natural acasă, doar din lapte și culturi benefice pentru organismal uman, fără aditivi.
Fermentii lactici VIVO sunt produse care constau din organisme vii, prietenoase cu omul, care sunt utilizate pentru prepararea diverselor produse lactate fermentate în confortul casei și, de asemenea, ca probiotic.
De ce sa consumam fermentii lactici VIVO?
-au proprietăți pro-biotice care favorizează recuperarea microflorei intestinale și au o influență utilă asupra sănătății persoanei;
-au capacitatea de a fermenta laptele, transformandu-l in derivate lactate:iaurt,kefir,smantana,branza;
-faceti un iaurt sanatos si natural acasa;
-nu contin aditivi;
-sunt benefice pentru organism;
-aveți un control complet asupra procesului de fabricare a iaurtului. Un astfel de produs poate fi administrat bebelușilor începând cu șase luni;
-bun pentru sanatate;
-normalizeaza digestia;
-stimularea metabolismului;
-intarirea imunitatii.
Mod de preparare
1 pliculeț cu fermenti VIVO și lapte. Un pliculeț cu fermenti Vivo poate fermenta până la 3 litri de lapte. Laptele poate fi de casă, pasteurizat sau ultrapasteurizat.
Vase pentru fermentare Procesul de fermentare se poate efectua atât în iaurtieră, cât și într-o cratiță, borcan, ulcior sau oală de lut. Spălați foarte bine vasul ales și prelucrați-l cu apă fierbinte. În cazul fermentării în borcan, cratiță sau vas de lut, o să aveți nevoie de o plapumă sau un prosop mare pentru menținerea temperaturii.
Pregătirea laptelui. Fierbeți laptele. Răciti-l până la temperatura de +38..+42 ºC Dacă utilizați iaurtiera , atunci temperatura poate fi și +30..+42 ºC Dacă folosiți lapte ultrapasteurizat , atunci fierberea nu este obligatorie. Este suficient să-l aduceți la temperatura indicată. Atenție! Nu introduceți fermentii Vivo în laptele cu o temperatură mai mare de +42 ºC
Introducerea fermentilor VIVO. Desfaceți pliculețul cu fermenti Vivo și adăugați-i în vasul cu lapte cald (nu mai fierbinte de +42 ºC) Amestecați minuțios timp de 2 minute.
Fermentarea. Este necesar ca laptele amestecat cu fermenti să se păstreze cald în timpul fermentării (7-10 ore). Pentru aceasta înveliți bine vasul utilizat cu o plapumă sau un prosop mare pentru 7-10 ore, într-un loc cald, fără curenți de aer (exemplu: calorifer). Dacă folosiți iaurtiera, atunci urmați instrucțiunile producătorului.
Verificarea produsului și răcirea lui. După 7-10 ore este necesar să verificăm produsul. Asigurați-vă că produsul final este consistent și puneți-l la rece. Produsul obținut se păstrează în frigider până la 5 zile. Doar înainte de consum puteți adăuga fructe, nuci, miere sau cereale (după gust). Poftă mare să aveți! Uneori poate fi necesar până la 3 ore suplimentar pentru obținerea consistenței dorite. Această situație are loc atunci când laptele nu este destul înfierbântat sau se răcește în procesul de fermentare. Țineți cont de acest fapt și eliminați aceste erori la următoarea preparare.
O cutie contine 4 pliculete, Dintr-un plic se pot prepara 3 litri de iaurt, iar dintr-o cutie 12 litri.
Pentru o viata sanatoasa, mananca sanatos!
VIDEO
Despre VIVO
Grupul VIVO a fost înființat în 2008 și este specializat în fabricarea și vânzarea culturilor bacteriene pentru prepararea produselor lactate fermentate de casă.
Datorită proprietăților unice utile ale fermentilor VIVO, calității și siguranței lor ridicate, sunt iubite de milioane de oameni din întreaga lume.
Fermentii VIVO se bucură de o apreciere larg răspândită în Ucraina, unde dețin o poziție de lider pe piață și sunt reprezentați în toate supermarketurile și farmaciile importante din țară și începând din 2011 apar pe piețele altor țări și sunt acum disponibile în 12 țări, precum : Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Rusia, Letonia, Lituania, Belarus, Kazahstan, Turkmenistan, Kârgâzstan, Moldova, Turcia.
Compania a implementat sisteme internaționale ISO de management al calității și siguranței alimentelor. Culturile bacteriene ale producătorilor mondiali din Franța, Germania și Danemarca sunt utilizate ca materii prime.
VIVO desfășoară o politică consecventă de fabricare a produselor de înaltă calitate. În 2014, compania a primit certificate ISO 9001: 2008 ale Organizației Internaționale pentru Standardizare, care confirmă faptul că compania a implementat și a aplicat sistemul de management al calității conform standardului de mai sus, precum și ISO 22000: 2005, confirmând că compania menține sistemul de management al siguranței alimentare în conformitate cu standardele europene și calitatea este garantată de producător.
Calitatea și siguranța impecabile a fermentilor VIVO au permis înregistrarea întregii linii VIVO ca dietă specială și alimente pentru bebeluși. Fermentii VIVO pot fii utilizati atât pentru adulți, cât și pentru copii cu vârsta de 6 luni și peste.
Certificate internationale
—
1 recenzie pentru Fermenti lactici IAURT GRECESC, Vivo, 4 pricuri x 0.5g, 12L lapte
Evaluat la 5 din 5
Mihaela –
Iaurt cu o consistenta cremoasa și densa, gust dulceag, perfect pt cei mofturoși, ușor de preparat, nu ai nevoie de aparat. Familia se declara mulțumită!
Acest website sau tool-urile externe, folosesc cookie-uri necesare pentru buna lui functionare, in scopurile descrise in politica de cookie-uri. Pentru a afla mai multe despre acestea si despre modul in care poti sa revoci acordul pentru cookie-urile folosite, te rugam sa consulti Politica de Cookies. Prin inchiderea acestui mesaj de notificare, derularea paginii, accesarea link-urilor sau continuarea navigarii in website in orice fel, iti dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri. ACCEPT
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Mihaela –
Iaurt cu o consistenta cremoasa și densa, gust dulceag, perfect pt cei mofturoși, ușor de preparat, nu ai nevoie de aparat. Familia se declara mulțumită!