Fermenti lactici IAURT NARINE, Vivo, 4 pricuri x 0.5g, 12L lapte

15.00 lei

În stoc

Cod produs AG-008 Categorii , Brand

Livrare rapida

24 - 48 de ore lucratoare

Preturi excelente

Garantam preturi excelente

Modalitati de plata

Plata online sau ramburs

Cumpara fara griji

14 zile drept de retur

Descriere

DE BAZĂ

Cultura de start pentru produsul “Narine”

Protejează în timp ce luați antibiotice

Suprimă bacteriile care cauzează boli

Narina este o cultură inițială pentru prepararea unui produs lactat fermentat cunoscut sub numele de narină sau lapte acidofil.

Narina este recomandată pentru susținerea microflorei intestinale în timp ce ia antibiotice și alte medicamente, în caz de boli infecțioase și intoxicații alimentare. Poate fi folosit de adulți și copii ca prevenție și nutriție zilnică.

INFORMATII DETALIATE

„Narine VIVO” este o cultură inițială pentru produsul de casă cunoscut sub numele de narină sau lapte acidofil. Este un produs din lapte fermentat gros, care este foarte asemănător cu iaurtul prin gust și consistență.

Cultura inițială se bazează pe o concentrație specială investigată clinic de Lactobacillus acidophilus NCFM®. Aceste bacterii sunt extrem de rezistente la sucurile gastrice și sunt capabile să pătrundă în intestin nevătămat. Se înrădăcinează foarte bine în intestine, unde își îndeplinesc principalele funcții.

Pe lângă bacilul acidophilus, alte bacterii probiotice sunt, de asemenea, incluse în cultura inițială Narine, cum ar fi:

Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus;

Bifidobacterium lactis;

Streptococcus thermophilus;

Prezența nu numai a bacilului acidophilus, ci și a altor bacterii probiotice în compoziție face ca acest starter să fie și mai util pentru organism.

Produsul din lapte fermentat „Narine VIVO” este potrivit pentru utilizare de către adulți și copii și promovează:

Restaurarea microflorei intestinale;

Susținerea și protecția intestinelor în timp ce luați antibiotice;

Suprimarea bacteriilor, ciupercilor și virusurilor patogene;

Consolidarea sistemului imunitar și reducerea riscului de răceli;

Detoxifierea organismului și eliminarea toxinelor;

Narina este recomandată în special în timpul tratamentului cu antibiotice și alte medicamente. Pentru boli infecțioase, procese inflamatorii și intoxicații alimentare.

Poate fi luat atât de adulți, cât și de copii pentru prevenire și nutriție zilnică.

CONSUM FĂRĂ COPII

Adăugați cultura de început în apa fiartă la temperatura camerei și amestecați. Luați 1 plic de 1-2 ori pe zi, imediat după masă timp de 1-3 săptămâni. Pentru un efect maxim, este recomandabil să combinați aportul unei culturi de început pure cu utilizarea produselor lactate fermentate de casă

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Specialitate Lactate
Tip produs Fara aditivi
Gramaj 2 g
Continut pachet 4 plicuri

Ce sunt fermentii lactici?

Fermentii lactici sunt bacterii utilizate pentru fabricarea iaurtului de casă. Faceți un iaurt sănătos și natural acasă, doar din lapte și culturi benefice pentru organismal uman, fără aditivi.

Fermentii lactici VIVO sunt produse care constau din organisme vii, prietenoase cu omul, care sunt utilizate pentru prepararea diverselor produse lactate fermentate în confortul casei și, de asemenea, ca probiotic.

De ce sa consumam fermentii lactici VIVO?

-au proprietăți pro-biotice care favorizează recuperarea microflorei intestinale și au o influență utilă asupra sănătății persoanei;

-au  capacitatea de a fermenta laptele, transformandu-l in derivate lactate:iaurt,kefir,smantana,branza;

-faceti un iaurt sanatos si natural acasa;

-nu contin aditivi;

-sunt benefice pentru organism;

-aveți un control complet asupra procesului de fabricare a iaurtului. Un astfel de produs poate fi administrat bebelușilor începând cu șase luni;

-bun pentru sanatate;

-normalizeaza digestia;

-stimularea metabolismului;

-intarirea imunitatii.

Mod de preparare

1 pliculeț  cu fermenti VIVO și lapte. Un pliculeț cu fermenti Vivo poate fermenta până la 3 litri de lapte. Laptele poate fi de casă, pasteurizat sau ultrapasteurizat.

Vase pentru fermentare Procesul de fermentare se poate efectua atât în iaurtieră, cât și într-o cratiță, borcan, ulcior sau oală de lut. Spălați foarte bine vasul ales și prelucrați-l cu apă fierbinte. În cazul fermentării în borcan, cratiță  sau vas de lut, o să aveți nevoie de o plapumă sau un prosop mare pentru menținerea temperaturii.

 

  1. Pregătirea laptelui. Fierbeți laptele. Răciti-l până la temperatura de +38..+42 ºC Dacă utilizați iaurtiera , atunci temperatura poate fi și +30..+42 ºC Dacă folosiți lapte ultrapasteurizat , atunci fierberea nu este obligatorie. Este suficient să-l aduceți la temperatura indicată. Atenție! Nu introduceți fermentii Vivo în laptele cu o temperatură mai mare de +42 ºC
  2. Introducerea fermentilor VIVO. Desfaceți pliculețul cu fermenti Vivo și adăugați-i în vasul cu lapte cald (nu mai fierbinte de +42 ºC) Amestecați minuțios timp de 2 minute.
  3. Fermentarea. Este necesar ca laptele amestecat cu fermenti să se păstreze cald în timpul fermentării (7-10 ore). Pentru aceasta înveliți bine vasul utilizat cu o plapumă sau un prosop mare pentru 7-10 ore, într-un loc cald, fără curenți de aer (exemplu: calorifer). Dacă folosiți iaurtiera, atunci urmați instrucțiunile producătorului.
  4. Verificarea produsului și răcirea lui. După 7-10 ore este necesar să verificăm produsul. Asigurați-vă că produsul final este consistent și puneți-l la rece. Produsul obținut se păstrează în frigider până la 5 zile. Doar înainte de consum puteți adăuga fructe, nuci, miere sau cereale (după gust). Poftă mare să aveți! Uneori poate fi necesar până la 3 ore suplimentar pentru obținerea consistenței dorite. Această situație are loc atunci când laptele nu este destul înfierbântat sau se răcește în procesul de fermentare. Țineți cont de acest fapt și eliminați aceste erori la următoarea preparare.

O cutie contine 4 pliculete, Dintr-un plic se pot prepara 3 litri de iaurt, iar dintr-o cutie 12 litri.

Pentru o viata sanatoasa, mananca sanatos!

VIDEO

Despre VIVO

Grupul VIVO a fost înființat în 2008 și este specializat în fabricarea și vânzarea culturilor bacteriene pentru prepararea produselor lactate fermentate de casă.

Datorită proprietăților unice utile ale fermentilor VIVO, calității și siguranței lor ridicate, sunt iubite de milioane de oameni din întreaga lume.

Fermentii VIVO se bucură de o apreciere larg răspândită în Ucraina, unde dețin o poziție de lider pe piață și sunt reprezentați în toate supermarketurile și farmaciile importante din țară și începând din 2011 apar pe piețele altor țări și sunt acum disponibile în 12 țări, precum : Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Rusia, Letonia, Lituania, Belarus, Kazahstan, Turkmenistan, Kârgâzstan, Moldova, Turcia.

Compania a implementat sisteme internaționale ISO de management al calității și siguranței alimentelor. Culturile bacteriene ale producătorilor mondiali din Franța, Germania și Danemarca sunt utilizate ca materii prime.

VIVO desfășoară o politică consecventă de fabricare a produselor de înaltă calitate. În 2014, compania a primit certificate ISO 9001: 2008 ale Organizației Internaționale pentru Standardizare, care confirmă faptul că compania a implementat și a aplicat sistemul de management al calității conform standardului de mai sus, precum și ISO 22000: 2005, confirmând că compania menține sistemul de management al siguranței alimentare în conformitate cu standardele europene și calitatea este garantată de producător.

Calitatea și siguranța impecabile a fermentilor VIVO au permis înregistrarea întregii linii VIVO ca dietă specială și alimente pentru bebeluși. Fermentii VIVO pot fii utilizati atât pentru adulți, cât și pentru copii cu vârsta de 6 luni și peste.

Certificate internationale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fermenti lactici IAURT NARINE, Vivo, 4 pricuri x 0.5g, 12L lapte”

Adresa ta de email nu va fi publicată.