Fermenti lactici IAURT IMUNITATE, Vivo, 4 pricuri x 0.5g, 12L lapte

15.00 lei

În stoc

Cod produs AG-005 Categorii , Brand

Livrare rapida

24 - 48 de ore lucratoare

Preturi excelente

Garantam preturi excelente

Modalitati de plata

Plata online sau ramburs

Cumpara fara griji

14 zile drept de retur

Descriere

DE BAZĂ

Întărește imunitatea

Reduce riscul de răceli și ARVI

Gust excelent și consistență groasă

„Iaurtul imun VIVO” nu este doar iaurt, este un produs unic din lapte fermentat, care ajută la întărirea sistemului imunitar și la reducerea riscului de ARVI.

În plus față de bacteriile obișnuite pentru iaurt, cultura de start „Immune Yogurt VIVO” conține bacterii și tulpini probiotice speciale, al căror efect benefic asupra sistemului imunitar a fost dovedit prin studii clinice.

INFORMATII DETALIATE

Fermentul “Iaurtul imun VIVO” este destinat iaurtului de casă, a cărui utilizare regulată ajută la întărirea sistemului imunitar și la reducerea riscului de răceli, SARS etc.

„Iaurtul imun VIVO”, pe lângă bacteriile obișnuite necesare pentru prepararea iaurtului, conține o serie de alte bacterii probiotice. Efectul pozitiv și eficacitatea acestor bacterii asupra imunității au fost bine studiate și dovedite clinic.

Aceste bacterii includ următoarele tulpini:

Bifidobacterium lactis Bi-07TM;

Bifidobacterium lactis Bl-04TM;

Lactobacillus acidophilus NCFM®.

S-a dovedit clinic că consumul regulat al acestor tipuri de bacterii poate reduce riscul de răceli, SARS, tuse, curgerea nasului etc. pe:

6% în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani;

27% în rândul adulților.

Un iaurt gata preparat are o consistență groasă și un gust plăcut și ușor de lapte fermentat. Este un produs natural fără aditivi dăunători, coloranți, agenți de îngroșare etc. Doar fermenti vii, benefici și lapte. Și dacă doriți să faceți iaurtul și mai gustos, adăugați fructe, fructe de pădure, nuci, miere sau granola în produsul gata preparat.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Specialitate Lactate
Tip produs Fara aditivi
Gramaj 2 g
Continut pachet 4 plicuri

Ce sunt fermentii lactici?

Fermentii lactici sunt bacterii utilizate pentru fabricarea iaurtului de casă. Faceți un iaurt sănătos și natural acasă, doar din lapte și culturi benefice pentru organismal uman, fără aditivi.

Fermentii lactici VIVO sunt produse care constau din organisme vii, prietenoase cu omul, care sunt utilizate pentru prepararea diverselor produse lactate fermentate în confortul casei și, de asemenea, ca probiotic.

De ce sa consumam fermentii lactici VIVO?

-au proprietăți pro-biotice care favorizează recuperarea microflorei intestinale și au o influență utilă asupra sănătății persoanei;

-au  capacitatea de a fermenta laptele, transformandu-l in derivate lactate:iaurt,kefir,smantana,branza;

-faceti un iaurt sanatos si natural acasa;

-nu contin aditivi;

-sunt benefice pentru organism;

-aveți un control complet asupra procesului de fabricare a iaurtului. Un astfel de produs poate fi administrat bebelușilor începând cu șase luni;

-bun pentru sanatate;

-normalizeaza digestia;

-stimularea metabolismului;

-intarirea imunitatii.

Mod de preparare

1 pliculeț  cu fermenti VIVO și lapte. Un pliculeț cu fermenti Vivo poate fermenta până la 3 litri de lapte. Laptele poate fi de casă, pasteurizat sau ultrapasteurizat.

Vase pentru fermentare Procesul de fermentare se poate efectua atât în iaurtieră, cât și într-o cratiță, borcan, ulcior sau oală de lut. Spălați foarte bine vasul ales și prelucrați-l cu apă fierbinte. În cazul fermentării în borcan, cratiță  sau vas de lut, o să aveți nevoie de o plapumă sau un prosop mare pentru menținerea temperaturii.

 

  1. Pregătirea laptelui. Fierbeți laptele. Răciti-l până la temperatura de +38..+42 ºC Dacă utilizați iaurtiera , atunci temperatura poate fi și +30..+42 ºC Dacă folosiți lapte ultrapasteurizat , atunci fierberea nu este obligatorie. Este suficient să-l aduceți la temperatura indicată. Atenție! Nu introduceți fermentii Vivo în laptele cu o temperatură mai mare de +42 ºC
  2. Introducerea fermentilor VIVO. Desfaceți pliculețul cu fermenti Vivo și adăugați-i în vasul cu lapte cald (nu mai fierbinte de +42 ºC) Amestecați minuțios timp de 2 minute.
  3. Fermentarea. Este necesar ca laptele amestecat cu fermenti să se păstreze cald în timpul fermentării (7-10 ore). Pentru aceasta înveliți bine vasul utilizat cu o plapumă sau un prosop mare pentru 7-10 ore, într-un loc cald, fără curenți de aer (exemplu: calorifer). Dacă folosiți iaurtiera, atunci urmați instrucțiunile producătorului.
  4. Verificarea produsului și răcirea lui. După 7-10 ore este necesar să verificăm produsul. Asigurați-vă că produsul final este consistent și puneți-l la rece. Produsul obținut se păstrează în frigider până la 5 zile. Doar înainte de consum puteți adăuga fructe, nuci, miere sau cereale (după gust). Poftă mare să aveți! Uneori poate fi necesar până la 3 ore suplimentar pentru obținerea consistenței dorite. Această situație are loc atunci când laptele nu este destul înfierbântat sau se răcește în procesul de fermentare. Țineți cont de acest fapt și eliminați aceste erori la următoarea preparare.

O cutie contine 4 pliculete, Dintr-un plic se pot prepara 3 litri de iaurt, iar dintr-o cutie 12 litri.

Pentru o viata sanatoasa, mananca sanatos!

VIDEO

Despre VIVO

Grupul VIVO a fost înființat în 2008 și este specializat în fabricarea și vânzarea culturilor bacteriene pentru prepararea produselor lactate fermentate de casă.

Datorită proprietăților unice utile ale fermentilor VIVO, calității și siguranței lor ridicate, sunt iubite de milioane de oameni din întreaga lume.

Fermentii VIVO se bucură de o apreciere larg răspândită în Ucraina, unde dețin o poziție de lider pe piață și sunt reprezentați în toate supermarketurile și farmaciile importante din țară și începând din 2011 apar pe piețele altor țări și sunt acum disponibile în 12 țări, precum : Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Rusia, Letonia, Lituania, Belarus, Kazahstan, Turkmenistan, Kârgâzstan, Moldova, Turcia.

Compania a implementat sisteme internaționale ISO de management al calității și siguranței alimentelor. Culturile bacteriene ale producătorilor mondiali din Franța, Germania și Danemarca sunt utilizate ca materii prime.

VIVO desfășoară o politică consecventă de fabricare a produselor de înaltă calitate. În 2014, compania a primit certificate ISO 9001: 2008 ale Organizației Internaționale pentru Standardizare, care confirmă faptul că compania a implementat și a aplicat sistemul de management al calității conform standardului de mai sus, precum și ISO 22000: 2005, confirmând că compania menține sistemul de management al siguranței alimentare în conformitate cu standardele europene și calitatea este garantată de producător.

Calitatea și siguranța impecabile a fermentilor VIVO au permis înregistrarea întregii linii VIVO ca dietă specială și alimente pentru bebeluși. Fermentii VIVO pot fii utilizati atât pentru adulți, cât și pentru copii cu vârsta de 6 luni și peste.

Certificate internationale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fermenti lactici IAURT IMUNITATE, Vivo, 4 pricuri x 0.5g, 12L lapte”

Adresa ta de email nu va fi publicată.