Fermenti lactici IAURT PROBIOTIC, Vivo, 4 pricuri x 1g, 12L lapte

15.00 lei

În stoc

Cod produs AG-006 Categorii , Brand

Livrare rapida

24 - 48 de ore lucratoare

Preturi excelente

Garantam preturi excelente

Modalitati de plata

Plata online sau ramburs

Cumpara fara griji

14 zile drept de retur

Descriere

Probioticul noii generații. Conține cea mai mare concentrație de bacterii utile umane prietenoase. Symbilact este un produs avansat pentru recuperarea microflorei atât sub formă de băutură din lapte fermentat, cât și sub formă pură.

VIVO Symbilact este un starter pentru fabricarea produsului lactat fermentat Symbilact. Este un probiotic avansat cu cea mai mare concentrație de bacterii benefice. Această proprietate permite ca Symbilact să fie utilizat nu numai ca produs lactat fermentat, ci și în forma sa pură, fără fermentare.

Symbilact este cel mai bun starter pentru refacerea microflorei normale și inhibarea microorganismelor nedorite. Este la fel de eficient atunci când este utilizat în forma sa pură și ca produs lactat fermentat din starter.

Proprietățile de sănătate ale Symbilact:

reface și susține o microflora intestinală sănătoasă

stimulează creșterea și activitatea microflorei proprii (bifidobacterii și lactobacili)

ajută la întărirea sistemului imunitar și îl stimulează să producă propriul interferon

ajută la rezistența la infecțiile intestinale și bacteriile putrefactive

normalizează digestia, îmbunătățește peristaltismul și previne constipația

este eficient atunci când este aplicat local pentru combaterea infecțiilor bacteriene și fungice ale pielii și membranelor mucoase

Bacteriile Symbilact reprezintă un amestec complex de multe tulpini de bifidobacterii și lactobacili. O astfel de combinație se numește simbioză, deoarece fiecare dintre speciile bacteriene crește efectul celeilalte.

Bifidobacterii

sunt implicați în protecția funcției barierei intestinale, împiedicând bacteriile și toxinele să pătrundă în organism;

prezintă activitate antagonistă ridicată împotriva microorganismelor patogene și oportuniste;

prin producerea acizilor grași organici participă la reciclarea substraturilor alimentare și la promovarea digestiei parietale;

sintetizează aminoacizi și proteine, vitamina K, acid pantotenic și vitamine B, și anume B1 – tiamină, B2 – riboflavină, B3 – niacină, Soare – acid folic și B6 – piridoxină;

favorizează absorbția intestinală a calciului, fierului și vitaminei D.

Lactobacili

pe parcursul vieții se implică în interacțiuni complexe cu alte microorganisme, rezultând inhibarea microorganismelor putrefactive și piogene oportuniste, în primul rând Proteus, precum și a agenților infecțiilor intestinale acute;

în timpul metabolismului normal sunt capabili să producă acid lactic, peroxid de hidrogen, lizozim și alte substanțe cu activitate antimicrobiană precum reuterina, plantaricina, lactocidina și lactolina;

lactobacilii din stomac și intestinul subțire, în cooperare cu gazda, sunt veriga microbiologică primară în formarea rezistenței la colonizare;

prezintă activitate antagonistă ridicată împotriva microorganismelor patogene și oportuniste.

Cum se utilizează starterele în forma lor pură?

Adăugați apă în flacon și agitați. Luați 1 flacon de 1-2 ori pe zi, imediat după masă timp de 1-3 săptămâni. Pentru un efect maxim, este de dorit să se combine utilizarea starterului în forma sa pură cu utilizarea produselor lactate fermentate de casă.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Specialitate Lactate
Tip produs Fara aditivi
Gramaj 4 g
Continut pachet 4 plicuri

Ce sunt fermentii lactici?

Fermentii lactici sunt bacterii utilizate pentru fabricarea iaurtului de casă. Faceți un iaurt sănătos și natural acasă, doar din lapte și culturi benefice pentru organismal uman, fără aditivi.

Fermentii lactici VIVO sunt produse care constau din organisme vii, prietenoase cu omul, care sunt utilizate pentru prepararea diverselor produse lactate fermentate în confortul casei și, de asemenea, ca probiotic.

De ce sa consumam fermentii lactici VIVO?

-au proprietăți pro-biotice care favorizează recuperarea microflorei intestinale și au o influență utilă asupra sănătății persoanei;

-au  capacitatea de a fermenta laptele, transformandu-l in derivate lactate:iaurt,kefir,smantana,branza;

-faceti un iaurt sanatos si natural acasa;

-nu contin aditivi;

-sunt benefice pentru organism;

-aveți un control complet asupra procesului de fabricare a iaurtului. Un astfel de produs poate fi administrat bebelușilor începând cu șase luni;

-bun pentru sanatate;

-normalizeaza digestia;

-stimularea metabolismului;

-intarirea imunitatii.

Mod de preparare

1 pliculeț  cu fermenti VIVO și lapte. Un pliculeț cu fermenti Vivo poate fermenta până la 3 litri de lapte. Laptele poate fi de casă, pasteurizat sau ultrapasteurizat.

Vase pentru fermentare Procesul de fermentare se poate efectua atât în iaurtieră, cât și într-o cratiță, borcan, ulcior sau oală de lut. Spălați foarte bine vasul ales și prelucrați-l cu apă fierbinte. În cazul fermentării în borcan, cratiță  sau vas de lut, o să aveți nevoie de o plapumă sau un prosop mare pentru menținerea temperaturii.

 

  1. Pregătirea laptelui. Fierbeți laptele. Răciti-l până la temperatura de +38..+42 ºC Dacă utilizați iaurtiera , atunci temperatura poate fi și +30..+42 ºC Dacă folosiți lapte ultrapasteurizat , atunci fierberea nu este obligatorie. Este suficient să-l aduceți la temperatura indicată. Atenție! Nu introduceți fermentii Vivo în laptele cu o temperatură mai mare de +42 ºC
  2. Introducerea fermentilor VIVO. Desfaceți pliculețul cu fermenti Vivo și adăugați-i în vasul cu lapte cald (nu mai fierbinte de +42 ºC) Amestecați minuțios timp de 2 minute.
  3. Fermentarea. Este necesar ca laptele amestecat cu fermenti să se păstreze cald în timpul fermentării (7-10 ore). Pentru aceasta înveliți bine vasul utilizat cu o plapumă sau un prosop mare pentru 7-10 ore, într-un loc cald, fără curenți de aer (exemplu: calorifer). Dacă folosiți iaurtiera, atunci urmați instrucțiunile producătorului.
  4. Verificarea produsului și răcirea lui. După 7-10 ore este necesar să verificăm produsul. Asigurați-vă că produsul final este consistent și puneți-l la rece. Produsul obținut se păstrează în frigider până la 5 zile. Doar înainte de consum puteți adăuga fructe, nuci, miere sau cereale (după gust). Poftă mare să aveți! Uneori poate fi necesar până la 3 ore suplimentar pentru obținerea consistenței dorite. Această situație are loc atunci când laptele nu este destul înfierbântat sau se răcește în procesul de fermentare. Țineți cont de acest fapt și eliminați aceste erori la următoarea preparare.

O cutie contine 4 pliculete, Dintr-un plic se pot prepara 3 litri de iaurt, iar dintr-o cutie 12 litri.

Pentru o viata sanatoasa, mananca sanatos!

VIDEO

Despre VIVO

Grupul VIVO a fost înființat în 2008 și este specializat în fabricarea și vânzarea culturilor bacteriene pentru prepararea produselor lactate fermentate de casă.

Datorită proprietăților unice utile ale fermentilor VIVO, calității și siguranței lor ridicate, sunt iubite de milioane de oameni din întreaga lume.

Fermentii VIVO se bucură de o apreciere larg răspândită în Ucraina, unde dețin o poziție de lider pe piață și sunt reprezentați în toate supermarketurile și farmaciile importante din țară și începând din 2011 apar pe piețele altor țări și sunt acum disponibile în 12 țări, precum : Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Rusia, Letonia, Lituania, Belarus, Kazahstan, Turkmenistan, Kârgâzstan, Moldova, Turcia.

Compania a implementat sisteme internaționale ISO de management al calității și siguranței alimentelor. Culturile bacteriene ale producătorilor mondiali din Franța, Germania și Danemarca sunt utilizate ca materii prime.

VIVO desfășoară o politică consecventă de fabricare a produselor de înaltă calitate. În 2014, compania a primit certificate ISO 9001: 2008 ale Organizației Internaționale pentru Standardizare, care confirmă faptul că compania a implementat și a aplicat sistemul de management al calității conform standardului de mai sus, precum și ISO 22000: 2005, confirmând că compania menține sistemul de management al siguranței alimentare în conformitate cu standardele europene și calitatea este garantată de producător.

Calitatea și siguranța impecabile a fermentilor VIVO au permis înregistrarea întregii linii VIVO ca dietă specială și alimente pentru bebeluși. Fermentii VIVO pot fii utilizati atât pentru adulți, cât și pentru copii cu vârsta de 6 luni și peste.

Certificate internationale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fermenti lactici IAURT PROBIOTIC, Vivo, 4 pricuri x 1g, 12L lapte”

Adresa ta de email nu va fi publicată.